Skincare

"Glowing skin is always in"

Om jouw huid optimaal te verzorgen, voeren wij verschillende merken.

Hannah

Kom jij wel eens in onze salon? Dan ben je vast bekend met ons huidverbeterende merk Hannah. Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

De Hannah producten worden speciaal op je huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Het thuisgebruik van de Hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen.

Teaology

Teaology is:

*Vegan

*Cruelety free

*Parabenen free

*No synthetic dye

*Botanilcal extracts

*Clean Beauty

Teaology. 0% Water, 100% Thee infusie. Teaology is ontwikkeld uit passie voor skincare, thee en innovatie door een Italiaans team van professionals uit de internationale beauty industrie.De formules in de Teaology producten bevatten infusies en extracten van vier verschillende soorten thee die geselecteerd zijn aan de hand van de verschillende huidbehoeften:

Groene Thee: Rijk aan vitamine C en Epigallocatechinegallaat (EGCG); de meest effectieve catechines die een krachtigere antioxidant werking hebben dan vitamine E.

Witte Thee: Deze theesoort bevat de hoogste concentratie aan catechines, doordat deze wordt gemaakt van de jongste blaadjes en knopjes van de plant en die dus nauwelijks bewerkt zijn.

Zwarte Thee: Rijk aan cafeïne, theobromine en thee flavonoïden die een antioxidant- en stimulerende werking hebben.

Blauwe Thee: Combineert de antioxidant werking van groene thee en de stimulerende werking van zwarte thee.
Tip: wist jij dat we speciale teaology spaarkaarten hebben? En dat jij bij aankoop van 6 producten al voor een gratis product hebt gespaard? Vraag naar de spaarkaarten!

Collistar gaat sustainable......

Het symbool van Italiaanse stijl in de wereld van schoonheid, dat is Collistar. Een ‘made in Italy’ merk dat op de internationale markt tot bloei is gekomen. Voor elke huidbehoefte heeft Collistar een unieke beleving. Make-up, gezichts-, lichaams-, haar- en zonverzorging en parfum.

Collistar is zonder twijfel een ‘total beauty brand’, die innovatieve specialiteiten biedt in een assortiment dat uniek is. Italiaanse luxe in elk product. Laat je adviseren door één van onze Collistar specialistes.

Clinique is 100% parabenen en parfum vrij

Ondertussen niet meer weg te denken uit ons assortiment. Alle Clinique-producten zijn vrij van parabenen, ftalaten en parfums. Ze worden grondig gescreend aan de hand van een volledige reeks tests om de veiligheid van jouw huid te garanderen. Stuk voor stuk worden de producten grondig doorgelicht in een volledige reeks tests die verder gaan dan dermatologisch testen en die stabiliteitstests, sensorische tests en klinische tests kunnen omvatten, tests door oftalmologen en tests op veiligheid bij gebruik. Geen parabenen. Geen ftalaten. Geen parfum. Alleen een blije huid!

Louis Widmer de probleemoplosser voor je huid!

Dermatologische expertise! De kwaliteit van “kuur” tot “care”. Van reiniging tot geneesmiddelen via een optimale doeltreffendheid en een ideale huidtolerantie, Louis Widmer staat garant voor doeltreffendheid en een optimale huidtolerantie. Tegelijkertijd heeft Louis Widmer altijd ultramoderne methodes gehanteerd om de kwaliteit te verbeteren en om nieuwigheden te integreren. Kom het ervaren in onze parfumerie!

Chi SkinCare 100% biologisch en natuurlijk

De basis van alle cosmeticaproducten van Chi zijn steeds zoveel mogelijk biologisch en in ieder geval 100% natuurlijk. De ‘oer’ stoffen die we in onze cosmetica gebruiken bestaan al duizenden en soms miljoenen jaren. Deze 100% plantaardige stoffen sluiten ongelooflijk goed aan bij uw huid. Wij mengen al deze plantaardigheden zoals vette plantoliën, essentiële oliën, bloemenwaters, klei, himalaya zouten tot kwalitatief uitzonderlijke composities voor de algemene huidverzorging maar ook voor specifieke probleemgebieden van de huid.

Loveli skincare 100% natuurlijk