Huidverzorgingssalon

In onze huidverzoringssalon werken wij met de merken Collistar en de natuurlijke verzorging van Teaology. Ook deze behandelingen worden aangepast op het huidtype en wens van de klant. Wil jij ook komen ontspannen in onze huidverzorgingssalon? Bekijk dan onderstaand aanbod.

Behandelingen

Acne Behandeling (45 minuten)

Tijdens deze behandeling pakken wij de onzuivere huid aan! Heeft u snel last van ontstekingen of comedonen? Dan is deze behandeling perfect voor jou! We reinigen en peelen de huid intensief, daarna verwijderen we de onzuiverheden en sluiten af met een reinigend masker. Wist jij dat wij aangesloten zijn bij de ANBOS? En dat jij dus met een verwijzing van de dokter in bepaalde gevallen acné behandelingen (deels) vergoed krijgt? Meer weten? Check jouw polis!

€49,00

Teaology 30 (30 minuten)

Tijdens deze kennismakingsbehandeling reinigen en peelen wij de huid. Daarna worden onzuiverheden verwijdert en eindigen we met een masker en dagverzorging.

€40.00

Teaology 60 (60 minuten)

Deze behandeling wordt aangepast naar de wens van de klant en behoeften van de huid. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor het harsen van de wenkbrauwen, bovenlip etc. Het kan dan zijn dat er minder tijd over blijft voor bijvoorbeeld een massage of masker.

€65.00

Teaology 85 (85 minuten)

Deze behandeling wordt aangepast naar de wens van de klant en de behoeften van de huid. Het is een uitgebreide behandeling dus naast het harsen en epileren is er ook tijd voor een lekkere massage en/of masker.

€88.00