Hannah huidverbeteringssalon

Because we care

Een natuurlijke facelift met de Bindweefselmassage van hannah.

In onze huidverbeteringssalon werken we met het merk Hannah. De resultaten die we daar mee boeken zijn op zijn zachts gezegd spectaculair. Zeker omdat we de behandeling inzetten door van buiten en binnenuit te werken. Er lopen 2 Hannah huidcoaches bij ons rond, die allemaal op een hoog niveau werken en jaarlijks meerdere keren worden bijgeschoold  door Hannah. Want een Hannah salon wordt je niet zomaar.

Hoe heerlijk is het om te ontspannen en tegelijkertijd een intensieve behandeling te ondergaan. Alle behandelingen worden aangepast op jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Wij meten namelijk in het begin van de behandeling jouw huid met de Skin Analyzer. Zo zien we exact hoeveel vocht en vet jouw huid bevat en kunnen we jouw huid exact geven wat zij nodig heeft.

Nieuwsgierig geworden naar wat Hannah voor jouw huid kan doen? Bekijk dan het aanbod hier onder!

Behandelingen

hannah meet & treat (45 minuten)

Let’s try hannah! Deze behandeling trakteert jouw huid op een korte introductie. Maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering, passend bij jouw huid en persoonlijke wensen.

€47,50

hannah quick and go (30 minuten)

Quick and go! De naam zegt het al, deze behandeling is kort maar krachtig. De huid wordt gepeeld en de bindweefselmassage wordt uitgevoerd. Hierdoor krijgt de huid een snelle oppepper.

€35,00

hannah xpress (60 minuten)

The hour of power! De 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem staan centraal. Door middel van een huidmeting stemmen we de behandeling af op jouw persoonlijke huidconditie. De huidcoach geeft gehoor an de wensen van jou en de behoefte van jouw huid. Er kan ook een bindweefselmassage worden gegeven, hierdoor blijft er wel minder tijd over voor het harsen.

€62,00

hannah experience (85 minuten)

The total package! Anderhalf uur sporten met je huid met onder andere een uitgebreide bindweefselmassage. Dit in combinatie met andere stappen van het hannah systeem geven spraakmakende resultaten.

€84,55

hannah peel and boost glycolzuurpeeling (85 minuten)

De huid wordt intens gereinigd met natuurlijke fruitzuren.  Hierdoor worden de werkstoffen beter opgenomen. De huid wordt iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne) littekens vervagen, pigmentsvlekken verminderen en de huid zichtbaar steviger en gladder is.

€89,00

hannah bootcamp

Deze behandeling is een bootcamp voor de huid. De bindweefselmassage zorgt ervoor dat de conditie van de huid verbeterd. Je betaald bij deze kuur voor 6 behandelingen maar je krijgt er 7! Het is wel gewenst om bij de eerste behandeling het complete bedrag te betalen.

hannah intensieve treatment 90 min  115 euro

De hannah Intense Treatment is een intensieve vervolgbehandeling op de hannah Xperience, waarbij de nadruk gelegd wordt op het intens boosten en weerbaar maken van de huid door onder andere de toepassing van de Trans6peel. Met deze professionele, non-invasieve en veilige behandeling wordt de huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd, waardoor het oppervlak egaler wordt.