Hannah huidverbeteringssalon

Because we care

Een natuurlijke facelift met de Bindweefselmassage van hannah.

In onze huidverbeteringssalon werken we met het merk Hannah. De resultaten die we daar mee boeken zijn op zijn zachts gezegd spectaculair. Zeker omdat we de behandeling inzetten door van buiten en binnenuit te werken. Er lopen 2 Hannah huidcoaches bij ons rond, die allemaal op een hoog niveau werken en jaarlijks meerdere keren worden bijgeschoold  door Hannah. Want een Hannah salon wordt je niet zomaar.

Hoe heerlijk is het om te ontspannen en tegelijkertijd een intensieve behandeling te ondergaan. Alle behandelingen worden aangepast op jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Wij meten namelijk in het begin van de behandeling jouw huid met de Skin Analyzer. Zo zien we exact hoeveel vocht en vet jouw huid bevat en kunnen we jouw huid exact geven wat zij nodig heeft.

Nieuwsgierig geworden naar wat Hannah voor jouw huid kan doen? Bekijk dan het aanbod hier onder!

Behandelingen

hannah meet & treat (45 minuten)

Let’s try hannah! Deze behandeling trakteert jouw huid op een korte introductie. Maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering, passend bij jouw huid en persoonlijke wensen.

€52.00

hannah quick and go (30 minuten)

Quick and go! De naam zegt het al, deze behandeling is kort maar krachtig. De huid wordt gepeeld en de bindweefselmassage wordt uitgevoerd. Hierdoor krijgt de huid een snelle oppepper.

€40.00

hannah xpress (60 minuten)

The hour of power! De 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem staan centraal. Door middel van een huidmeting stemmen we de behandeling af op jouw persoonlijke huidconditie. De huidcoach geeft gehoor an de wensen van jou en de behoefte van jouw huid. Er kan ook een bindweefselmassage worden gegeven, hierdoor blijft er wel minder tijd over voor het harsen.

€70.00

hannah experience (85 minuten)

The total package! Anderhalf uur sporten met je huid met onder andere een uitgebreide bindweefselmassage. Dit in combinatie met andere stappen van het hannah systeem geven spraakmakende resultaten.

€90.00

hannah Intensive Treatment (85 minuten)

De hannah Intense Treatment is een intensieve vervolgbehandeling op de hannah Xperience, waarbij de nadruk gelegd wordt op het intens boosten van de huid door onder andere de toepassing van de nieuw ontwikkelde medium deep peel: de Trans6peel. Met deze professionele, non-invasieve en veilige behandeling wordt de huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd.

Deze behandeling, uitgevoerd door een gespecialiseerde en goed geschoolde huidcoach, is daarnaast uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, roodheid en huidirritaties en zelfs een gevoelige huid kan meer weerbaar gemaakt worden.

 per 1 behandeling 115 euro per kuur van 3 behandelingen 300 euro per kuur van 6 behandelingen 570 euro Vraag naar deze kuur mogelijkheden in onze winkel.

hannah bootcamp

Deze behandeling is een bootcamp voor de huid. De bindweefselmassage zorgt ervoor dat de conditie van de huid verbeterd. Je betaald bij deze kuur voor 6 behandelingen maar je krijgt er 7! Het is wel gewenst om bij de eerste behandeling het complete bedrag te betalen.