Salon Diaz

Spring 2022  Treatments

All I want for spring is … glowing skin!
Daarom hebben wij speciaal voor jou de volgende behandelingen beschikbaar gesteld.

Deze specials zijn alleen telefonisch te boeken.

hannah happy treatment (60 min)

Het bekende hour of power staat nu compleet in het teken van het voorjaar.  Door middel van een huidmeting stemmen we de behandeling af op jouw persoonlijke huidconditie. De huidcoach geeft gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid. Jouw huid wordt helemaal klaargemaakt voor een zinderende zomer.. “Positive Vibes”

€72,-

hannah sparkling treatment (85 min)

The total package to get that summer sparkle! Anderhalf uur sporten met je huid met onder andere een uitgebreide bindweefselmassage. Dit in combinatie met andere stappen van het hannah systeem geven jouw huid deze zomer de sprakle die zij verdiend! “Positive Vibes”

€90,-

hannah Summer glow treatment (85 min)

De huid wordt intens gereinigd met de splinter nieuwe trans6peel. Hierdoor worden de werkstoffen beter opgenomen en krijgt jouw huid een echte Summer glow. De huid wordt iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne) littekens vervagen, pigmentsvlekken verminderen en de huid zichtbaar steviger en gladder is. Zo begin jij prachtig de zomer in kan gaan. . “Positive Vibes “

€98,-

Teaology Summer Treatment (60 min)

Speciaal voor deze zomer met het merk Teaology. Deze behandeling wordt aangepast naar de wens van de klant en behoeften van de huid. Jouw huid wordt binnen een uur helemaal klaar gemaakt om een stralende dag tegemoet te gaan.

€69,95

Teaology Sparkling Treatment (85 min)

Speciale uitgebreide Spring behandeling met het merk Teaology. Deze behandeling wordt aangepast naar de wens van de klant en behoeften van de huid. Tijdens deze uitgebreide variant zullen wij jouw huid nog meer verwennen zodat zij een echte Summer sparkle heeft.

€85,95

"It's all about you"

In onze beautysalon zijn we niet alleen bezig met huidverbetering op de huid. We geven ook adviezen hoe je de huid van binnenuit optimaal kan ondersteunen. De resultaten van onze hannah huidverbeteringsbehandelingen zijn daardoor vele malen effectiever.

Ook acne behandelingen zijn vaak erg gebaat bij deze combinatie. Onze huiscoaches krijgen niet alleen training in behandeltechnieken maar leren ook veel over voeding en orthomoleculaire aanvullingen. Wij zijn ervan overtuigd dat je van binnenuit én op de huid moet werken om die prachtige glow te krijgen waar iedereen naar streeft. Deze kennis willen we uiteraard graag met je delen.

De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe technieken bijgekomen. De techniek met het meeste resultaat is toch wel de bindweefselmassage. Onze natuurlijke facelift zoals we dat vaak zelf noemen. Hoe mooi is het om dit op een natuurlijke manier te kunnen bereiken? Onze passie is om zowel jou als jouw huid weer blij en stralend te maken.

Lees meer

De huidcoach en tevens Bindweefselmassage specialist.

Eva

𝐌𝐚𝐠 𝐢𝐤 𝐦𝐢𝐣𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧? Mijn naam is Eva. Als klein meisje was ik altijd al bezig met beauty en cosmetica. Dit is uitgebroken tot mijn passie waar ik gelukkig mijn beroep van heb kunnen maken. Ondertussen ben ik al 2 jaar afgestudeerd schoonheidsspecialiste, maar nog lang niet uitgeleerd! Bij Diaz kan ik mijn passie realiseren en u helpen met wat uw huid nodig heeft. Dit doe ik door middel van de juiste behandelingen en adviezen waar uw huid blij van wordt. ✨🧖🏼‍♀️ 𝘽𝙚𝙣𝙩 𝙪 𝙣𝙞𝙚𝙪𝙬𝙨𝙜𝙞𝙚𝙧𝙞𝙜 𝙜𝙚𝙬𝙤𝙧𝙙𝙚𝙣? 𝙊𝙛 𝙫𝙞𝙣𝙙𝙩 𝙪 𝙙𝙖𝙩 𝙝𝙚𝙩 𝙬𝙚𝙚𝙧 𝙚𝙚𝙣𝙨 𝙩𝙞𝙟𝙙 𝙞𝙨 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙚𝙚𝙣 𝙗𝙚𝙚𝙩𝙟𝙚 𝙢𝙚-𝙩𝙞𝙢𝙚? Bel ons gerust om een afspraak te maken! Wij kijken ernaar uit om uw huid weer te zien stralen!