Drogisterij

Luisteren naar het fluisteren van het lichaam

In onze drogisterij afdeling hebben wij een ruim assortiment aan producten. Zelfzorg geneesmiddelen is onze kern en spil van alles. Hierin hebben wij een zo breed mogelijk assortiment en wordt je altijd geholpen door speciaal opgeleide mensen. Elk jaar volgen wij diverse nascholingen en zijn daarom dan ook een gecertificeerde drogisterij.

Orthomoleculaire supplementen

Wij zijn gespecialiseerd in orthomoleculaire supplementen. Met name werken wij graag met Solgar, New Care en Orthica. Deze merken zijn een goede aanvulling voor een gezonde levenswijze.  Ze kiezen bewust voor goed opneembare ingrediënten en daardoor een zo groot mogelijk resultaat.

Sparen voor een gratis New Care product?

Wist jij dat je kan sparen voor een gratis New Care product? Wij hebben speciale spaarkaarten waarmee je na aanschaf van 10 producten het gemiddelde bedrag korting krijgt op het 11e product!

Orthopedische ondersteuning door Uriel

Ook voeren wij het ortopedische merk Uriel. Uriel is een van de meest toonaangevende fabrikanten van orthopedische ondersteuning en voetverzorging producten wereldwijd. Bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten en het leveren van comfortabele, praktische en effectieve oplossingen voor dagelijks gebruik.

Solgar

Solgar is al sinds 1947 toonaangevend in voedingssupplementen. Een wetenschappelijk team van experts op het gebied van voeding en gezondheid is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de hoogwaardige formules. Zij garanderen dat elk Solgar product uitgebreid is gecontroleerd op zuiverheid, werkzaamheid, stabiliteit en veiligheid.