Salon Diaz

Christmas Treatments

All I want for christmas is … glowing skin!
Daarom hebben wij speciaal voor jou de volgende behandelingen beschikbaar gesteld.

Let op
Deze behandelingen zijn alleen te boeken vanaf 16-11 t/m 31-12. Daarna zijn onze reguliere behandelingen weer beschikbaar

hannah happy holiday treatment (60 min)

Het bekende hour of power staat nu compleet in het teken van de feestdagen.  Door middel van een huidmeting stemmen we de behandeling af op jouw persoonlijke huidconditie. De huidcoach geeft gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid. Jouw huid wordt helemaal klaargemaakt voor de feestdagen. Daarnaast krijg jij ook nog eens een super leuke goodiebag mee voor onder jouw kerstboom!

€72,-

hannah sparkling treatment (85 min)

The total package to get that christmas sparkle! Anderhalf uur sporten met je huid met onder andere een uitgebreide bindweefselmassage. Dit in combinatie met andere stappen van het hannah systeem geven jouw huid de kerst sprakle die zij verdiend! Ook deze behandeling is inclusief leuke goodiebah voor onder jouw kerstboom.

€90,-

hannah christmas glow treatment (85 min)

De huid wordt intens gereinigd met de splinter nieuwe trans6peel. Hierdoor worden de werkstoffen beter opgenomen en krijgt jouw huid een echte christmas glow. De huid wordt iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne) littekens vervagen, pigmentsvlekken verminderen en de huid zichtbaar steviger en gladder is. Zo zit jij stralend aan het kerstdiner. Uiteraard kan een leuke goodiebag hier niet aan ontbreken.

€98,-

Teaology Christmas Treatment (60 min)

Speciale kerstbehandeling met het merk Teaology. Deze behandeling wordt aangepast naar de wens van de klant en behoeften van de huid. Jouw huid wordt binnen een uur helemaal klaar gemaakt voor de feestdagen! Inclusief een leuke goodiebag voor onder jouw kerstboom.

€69,95

Teaology Sparkling Treatment (85 min)

Speciale uitgebreide kerstbehandeling met het merk Teaology. Deze behandeling wordt aangepast naar de wens van de klant en behoeften van de huid. Tijdens deze uitgebreide variant zullen wij jouw huid nog meer verwennen zodat zij een echte kerst sparkle heeft. Uiteraard ook inclusief een leuke goodiebag voor onder jouw kerstboom.

€85,95

It's all about you

In onze beautysalon zijn we niet alleen bezig met huidverbetering op de huid. We geven ook adviezen hoe je de huid van binnenuit optimaal kan ondersteunen. De resultaten van onze hannah huidverbeteringsbehandelingen zijn daardoor vele malen effectiever.

Ook acne behandelingen zijn vaak erg gebaat bij deze combinatie. Onze huiscoaches krijgen niet alleen training in behandeltechnieken maar leren ook veel over voeding en orthomoleculaire aanvullingen. Wij zijn ervan overtuigd dat je van binnenuit én op de huid moet werken om die prachtige glow te krijgen waar iedereen naar streeft. Deze kennis willen we uiteraard graag met je delen.

De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe technieken bijgekomen. De techniek met het meeste resultaat is toch wel de bindweefselmassage. Onze natuurlijke facelift zoals we dat vaak zelf noemen. Hoe mooi is het om dit op een natuurlijke manier te kunnen bereiken? Onze passie is om zowel jou als jouw huid weer blij en stralend te maken.

Lees meer

Onze huidcoaches

Linda

Ik ben Linda, gediplomeerd schoonheidsspecialiste met liefde voor het vak. Mijn passie ligt in het verbeteren van jouw huid en dat merk je dan ook zeker in de behandeling.

In de afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in huidverbetering doormiddel de opleiding tot hannah huidspecialist. Hierin blijven we ons steeds ontwikkelen met allerlei verschillende trainingen. Onze persoonlijke favoriet, de bindweefselmassage van Hannah is mijn specialiteit.

Ik sta met plezier klaar om je een goed voedingsadvies te geven of samen met jou een passende behandeling samen te stellen.

Nadine

Ik ben Nadine, sinds 5 jaar werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Binnen het vak ben ik gespecialiseerd in de volgende vakgebieden: acné, shiatsu massage, bindweefselmassage, en wimperextensions. Daarnaast ben ik ook hannah huidcoach en assistent drogist. Van alle markten thuis dus.

Het contact met de mensen is waar ik van hou. Met de jaren bouw je een band op met je klant en heb je vaak aan één woord genoeg. Mijn grootste voldoening uit het aanbieden van een oplossing voor specifieke huidproblemen. Ik word pas echt blij als ik zie dat de huid van mijn klant verbeterd is door mijn adviezen en mijn handen.

Heb  jij een huidprobleem? Of ben je juist toe aan een moment van ontspanning? Plan dan jouw afspraak en ik sta voor je klaar.