Fotografie / pasfoto’s

Digitale fotoservice

Klaar terwijl je wacht

Maak jouw herinneringen tastbaar door ze af te laten drukken terwijl je wacht. Soms zijn alleen herinneringen niet genoeg en wil je ze vast leggen op de gevoelige plaat.

Pasfoto's

Tijden voor het maken van pasfoto’s zijn:

maandag van 13.00 tot 17.30

dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30

zaterdag van 10.00 tot 17.00

In onze fotostudio kun je terecht voor het maken van pasfoto’s. Geschikt voor alle documenten en gemaakt volgens de nieuwste richtlijnen. Klaar terwijl je wacht en slechts €13,99 voor een set van 4 pasfoto’s.

Nieuw is dat wij tegen een kleine vergoeding de pasfoto voor het rijbewijs rechtstreeks kunnen doorsturen naar het  RDW.

 

Een fysieke foto blijft hierbij altijd nodig.

Gemak dient de mens, zelf je rijbewijs online verlengen

Je hoeft niet meer naar het gemeentehuis om dit allemaal te regelen.

Diaz maakt pasfoto’s van je en stuurt er daarvan eentje naar het RDW. Diaz heeft ook je rijbewijsnummer nodig en je zet je handtekening voor op je nieuwe rijbewijs.

Via DigiD kun je nu zelf de aanvraag doen en online betalen. Heb je je aanvraag gedaan kun je na slechts twee werkdagen bij de gemeente zonder afspraak je nieuwe rijbewijs ophalen.

Gemeente Kapelle – Goes – Reimerswaal

*Voor het maken van pasfoto’s van baby’s is het wenselijk om een afspraak in te plannen. Voor alle overige pasfoto’s hoef je geen afspraak te maken. Wij zijn de gehele week beschikbaar voor je tijdens onze pasfoto openingsuren*.

Wij bieden de service dat wanneer een pasfoto niet wordt goedgekeurd door de overheidsinstantie de gemeente deze gratis opnieuw wordt gemaakt. De voorwaarden hiervoor zijn:

  • Een officieel formulier van de desbetreffende overheidsinstantie (de gemeente)  waaruit blijkt dat de foto wordt afgekeurd, moet worden meegenomen.
  • De set van 4 pasfoto’s in de daar bijbehorende map, moet compleet zijn.
  • De set is aangeschaft bij Diaz, aan te tonen door middel van de kassabon.

*Tijden dat je terecht kan voor het maken van een pasfoto zijn:

Maandag van 13.00 tot 17.30

Dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30

Zaterdag van 9.00 tot 17.00