Drogisterij

"Luisteren naar het fluisteren van het lichaam"

“Kennis is alles”

In onze drogisterij afdeling hebben wij een ruim assortiment aan producten. Zelfzorg geneesmiddelen is onze kern en spil van alles. Hierin hebben wij een zo breed mogelijk assortiment en wordt je altijd geholpen door speciaal opgeleide mensen. Elk jaar volgen wij diverse nascholingen en zijn daarom dan ook een gecertificeerde drogisterij. Ook belangrijks is onze afdeling orthomoleculaire supplementen. Deze zorgen ervoor in  combinatie met een goed advies in leefstijl dat vele vage klachten aangepakt kunnen worden, zodat een regulier geneesmiddel niet nodig is. Wij zien veel in een preventieve aanpak. “Voorkomen is beter dan genezen”

In onze winkel zijn we tevens depositair van een aantal bijzondere merken. Zo zijn we verkooppunt van:

*Loveli Skincare

*Happy Soap

*Aromacology

*Erica natuurcosmetica

Orthomoleculaire supplementen

“Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”

Deze eed zweren artsen aan Hippocrates, de grondlegger van de Westerse geneeskunde. En daarmee is ongeveer alles gezegd. Want voeding als medicijn voorschrijven, dat gebeurt nog zelden. terwijl hier juist veel winst in valt te behalen.

Wij zijn gespecialiseerd in orthomoleculaire supplementen. Onze specialistes worden regelmatig bijgeschoold hierin.  Met name werken wij graag met Solgar, New Care en Orthica. Deze merken zijn een goede aanvulling voor een gezonde levenswijze.  Ze kiezen bewust voor goed opneembare ingrediënten en daardoor een zo groot mogelijk resultaat.

Sparen voor een gratis New Care product?

Wist jij dat je kan sparen voor een gratis New Care product? Wij hebben speciale spaarkaarten waarmee je na aanschaf van 10 producten het gemiddelde bedrag korting krijgt op het 11e product!

Orthopedische ondersteuning door Uriel

Ook voeren wij het ortopedische merk Uriel. Uriel is een van de meest toonaangevende fabrikanten van orthopedische ondersteuning en voetverzorging producten wereldwijd. Bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten en het leveren van comfortabele, praktische en effectieve oplossingen voor dagelijks gebruik.

Solgar

Solgar is al sinds 1947 toonaangevend in voedingssupplementen. Een wetenschappelijk team van experts op het gebied van voeding en gezondheid is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de hoogwaardige formules. Zij garanderen dat elk Solgar product uitgebreid is gecontroleerd op zuiverheid, werkzaamheid, stabiliteit en veiligheid.